Sant Jordi 2022: quina joia!

Sant Jordi 2022: quina joia!

Quina millor manera de començar el darrer trimestre que amb la nostra celebració més estimada: els Jocs Florals de la diada de Sant Jordi. Després de massa temps obligats a ajornar aquesta trobada d’alumnes, mestres i famílies, l’edició d’aquest curs ha estat especialment emocionant. Es veia en les cares dels nens i nenes, se sentia en el volum dels aplaudiments del públic familiar i es respirava en un ambient de festa grossa, molt grossa.

I els alumnes en varen ser els grans protagonistes, és clar. El jurat va fer públics els poemes en català guanyadors dels Jocs Florals de tots els cursos de Primària, el jurat d’anglès va anunciar els premiats en el “Poetry contest” de 3r a 6è, van rebre guardons els treballs de dibuix artístic més votats pels alumnes i també es van distingir alguns pensaments dins del certamen “Aprenem a Pensar”.

Prement damunt d’aquest enllaç: RECULL SANT JORDI 2022, podeu llegir i veure tots els treballs literaris i plàstics premiats.

Intercalades entre les distincions, vam gaudir de diverses cançons i recitacions en grup (en català, anglès i castellà), de balls i de danses de tots els cursos. Vam cloure la tarda cantant conjuntament menuts i grans.

Una autèntica festassa!