These are our values

These are our values

Educar és despertar la curiositat dels infants. La curiositat és el principi de qualsevol recerca. Amb aquesta actitud genuïna, els infants desenvolupen la seva capacitat d’observar, fer-se preguntes, imaginar respostes, inferir, predir i fer deduccions.

Teaching is our passion, which is at the basis of effective teaching: it facilitates learning through desire and enthusiasm. Our teachers, via developing effective learning environments, increase the learning potentials of our students.

Les competències emocionals afavoreixen les relacions amb altres persones i amb un mateix, faciliten la resolució positiva de conflictes, contribueixen a la salut física i mental i ajuden a l’aprenentatge. La gestió emocional és la clau de l’autoestima.

Desvetllem la sensibilitat per la música i l’art. L’aprenentatge de les arts no tan sols estimula la imaginació i la creativitat dels infants, sinó que també enriqueix altres àrees de la seva vida. Segons la neurociència, la música activa els dos hemisferis del cervell i n’estimula àrees tan diferents com les emocions i la lògica. A la nostra escola, ens agrada cantar, ballar i expressar-nos artísticament cada dia.

A good level of English will help our students to meet new people, travel easier, study all over the world, understand multiple cultures and get better jobs in the future. In our school, more than 75% of the school day is in English during Early Years education, while in primary education they have three English language learning areas with native and English-speaking tutors and teachers. This is why English is our distinguishing feature.

Education is the key to change the world and one of the basic needs of human beings, it is essential for any kind of development. In our school, we understand the purpose of education as the enlightening of our children’s capacities. Nelson Mandela said: “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.” We add our voices and our efforts to every word of this statement.

La creativitat ens ajuda a créixer i ens prepara per al futur i és una habilitat latent en tots nosaltres que es manifesta espontàniament en els infants; només hem de deixar-li espai per créixer. Cal saber aprendre i, en un món canviant, cal també saber reaprendre. La creativitat impulsa els nostres alumnes a qüestionar fets i a trobar respostes. L’educació de la creativitat és un objectiu compartit dels nostres mestres amb les famílies dels nostres nens i nenes.

El valor que els nens i nenes donen a les seves aspiracions es pot mesurar amb l’esforç que inverteixen per aconseguir-les. La perseverança en la feina dona confiança als infants i els impulsa a créixer com a persones. A la nostra escola, el sentiment de satisfacció pels reptes aconseguits alimenta la seguretat i la confiança dels nostres alumnes davant dels reptes futurs. L’esforç és un valor per a tota la vida.

Per viatjar lluny, la millor nau és un llibre. A qui no li agrada que li expliquin una història? Llegir ens permet somiar, sentir-nos acompanyats, descobrir llocs nous, viatjar en el temps i conèixer personatges que ens deixaran petjada. A l’escola entenem la lectura com una activitat tant individual com col·lectiva, durant la qual els infants desenvolupen l’empatia i la capacitat d’escoltar, mentre descobreixen el plaer per la lectura. Com deia Emily Dickinson,“To travel far there’s no better ship than a book”.

El principi més important el descobriràs en la teva vista a l’escola. Vine a conèixer-nos!