WELCOME TO OUR SCHOOL

FAMÍLIES NOUVINGUDES

A l’escola fem tot el possible perquè els alumnes nouvinguts i les seves famílies s’hi sentin molt ben acollits. Per mitjà de l’acció tutorial, l’atenció personalitzada, l’aula d’acollida i la figura del mentor entre els companys de classe, es crea un clima favorable per a la integració de l’alumne al nou entorn. Pel que fa a la família, l’assessorem en la seva adaptació a la ciutat i li oferim, sempre que és possible, informació en la seva llengua. La comunicació amb les famílies pot ser en català, anglès i castellà.

MENGEM COM A CASA

CUINA PRÒPIA

L’escola ofereix a totes les famílies el servei de migdia, això és el dinar i l’estona d’esbarjo, dinamitzat per educadors especialistes. Disposem de cuina pròpia i tots els àpats es cuinen cada matí a les instal·lacions de l’escola. Uns menús variats i saludables, pensats per a cada edat i quan cal adaptats a al·lèrgies i intoleràncies, que promouen una alimentació sana i equilibrada. A la tarda, els més petits de l’escola berenen amb les seves mestres i els més grans gaudeixen diversos dies a la setmana del Programa de Fruita i Llet amb productes de temporada i de proximitat que impulsa la Generalitat de Catalunya. 

Podeu consultar els menús de l’escola a l’Espai Famílies

DE CASA A L’ESCOLA

TRANSPORT ESCOLAR

Estem a prop de les nostres famílies. Disposem d’un servei de transport escolar, per tota la ciutat, adaptat a les necessitats de les famílies, tant al matí com a la tarda. Apostem per la seguretat en els trajectes i per la bona atenció als alumnes per part dels educadors acompanyants.

L’Escola està ben comunicada amb la xarxa de transport públic: autobusos (V9 a la porta, H2, V7 i H4) i Ferrocarrils de la Generalitat cap al centre de la ciutat i cap al Vallès.

UNA MIRADA PERSONALITZADA

ATENCIÓ PSICOPEDAGÒGICA

Comptem des de fa anys amb la col·laboració de la Fundació Carme Vidal, de la qual forma part el psicopedagog de l’escola. El treball conjunt i coordinat d’assessorament psicològic entre família i escola permet fer un seguiment acurat de les necessitats individuals dels nostres alumnes per donar-los eines i estratègies per seguir avançant en els seus aprenentatges i el seu creixement personal.

Pel que fa al servei de logopèdia, l’escola ofereix una atenció individualitzada de l’especialista a tots els alumnes que ho necessitin, d’acord amb les seves famílies.

COM PEIXOS A L’AIGUA

NATACIÓ

A partir de P5, els nens i nenes de l’escola s’inicien a la natació a les instal·lacions esportives veïnes dels Jesuïtes de Sarrià. Tots els alumnes de Primària també gaudeixen d’una  sessió a la setmana de jocs d’aigua i tècnica esportiva a la piscina, adequada a l’edat i al nivell de cadascú.

WHERE LEARNING MEETS FUN

EXTRAESCOLARS

L’escola ofereix un ampli ventall d’activitats extraescolars, tant al migdia com a la tarda, en català, en anglès i francès. Activitats esportives, artístiques, lingüístiques i tecnològiques, que resulten estimulants i creatives i que permeten als nostres alumnes seguir aprenent en petit grup fora de l’horari lectiu.

Algunes de les activitats que s’ofereixen són bàsquet, ioga, STEAM, robotics, iniciació i llenguatge musical, guitarra, piano, francès, chess, teatre musical. Podeu consultar-ne l’oferta sencera d’enguany a l’enllaç següent: EXTRAESCOLARS.

SUMMER AT PETER PAN IS ALWAYS FUN

SUMMER FUN

Activitats lúdiques, artístiques, esportives i de coneixement de l’entorn en anglès durant el mes de juliol a les instal·lacions de l’escola i a entorns de natura i esport. L’horari del casal d’estiu, Summer Fun, és de 9h a 17h i inclou el servei de migdia: menjador i espai de lleure, tot a càrrec d’educadors titulats de la nostra confiança.

El nostre Summer Fun està adreçat a tots els alumnes d’educació infantil i dels cicles inicial i mitjà de primària.

AN UNFORGETTABLE SUMMER

ENGLISH SUMMER CAMP

L’Escola Peter Pan organitza des de fa anys l’English Summer Camp, convivències de pràctica de llengua anglesa a la natura, per a nens i nenes de 3r a 6è de Primària, amb els següents objectius:

· Parlar i relacionar-se en anglès en les activitats de les convivències. Els responsables del grup i els tècnics esportius de parla anglesa duen a terme les activitats expressant-se en anglès: als workshops, al menjador, durant les pràctiques esportives i d’aventura, etc.

· Aprofundir en l’estudi de la llengua anglesa mitjançant sessions i dinàmiques d’aprenentatge, que es duran a terme diàriament en forma de jocs i activitats dirigides de caràcter lúdic i formatiu.

· Aprendre a conviure amb els companys amb tot el que aquest fet comporta d’adquisició d’hàbits, d’actituds de respecte i col·laboració i d’autonomia personal.

· Divertir-se amb les activitats a la natura, adaptades a cada grup d’edat: senderisme, gimcanes, activitats aquàtiques i nàutiques, jocs cooperatius, rutes en bicicleta, circuits d’orientació, etc.

FLEXIBILITAT HORÀRIA

HORARI I PERMANÈNCIES

De 8 h a 9 h del matí i de 17 h a 18 h de la tarda, l’escola ofereix, per a les famílies que ho necessitin, un servei de permanències dinamitzat per una mestra del centre.