Graded Examinations in Spoken English

Graded Examinations in Spoken English

De nou, el Trinity College de Londres ens porta bones noves: els nostres alumnes han obtingut excel·lents qualificacions en els exàmens orals que avaluen la seva competència comunicativa en llengua anglesa.

Desenes d’alumnes no nadius anglo-parlants de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària van acceptar el repte dels “Graded Examinations in Spoken English” que els va plantejar la examinadora. Des del grau 1 fins al grau 6, en una dificultat creixent, els nois i noies varen conversar amb ella sobre diversos temes i en varen sortir molt contents.

La ferma aposta per fer de la llengua anglesa un idioma vehicular a la nostra escola segueix obtenint reconeixements. Els nens i nenes d’Educació Infantil, que conviuen bona part de la jornada en llengua anglesa, i els de Primària, que gaudeixen de diverses àrees d’aprenentatge en anglès, curs rere curs veuen validada la seva trajectòria.

Felicitem els nois i noies per la seva determinació en seguir millorant, les famílies pel seu suport al nostre projecte educatiu i els mestres de totes les àrees pel seu incansable esforç diari.